Blogg

RSS

Flyttfirma för dig som tänker flytta till Stockholm

28 Mar 2024

Har du siktet inställt på att flytta till Stockholm är steget att anlita en flyttfirma från Stockholm inte så långt. Räkna på det och ta sedan ett beslut.

Det kan kosta en slant att anlita en flyttfirma i Stockholm. Det kan även kosta en slant att vara ledig från jobbet för att kunna ta hand om hela flytten själv. Likaså kanske man får anlita några vänner och då är det flyttpizza som gäller när det är dags att utfodra alla. Kanske till och med en kväll på puben för att fira efteråt. Det kan snart springa upp i samma summa pengar som att anlita en flyttfirma.

Om du väljer att anlita en flyttfirma är det viktigt att du märker de kartonger du packar så att du får dem inburna till rätt rum när du kommit fram. Skriv hellre för mycket på kartongen än för lite. Som ett exempel kan nämnas att det är bra att skriva ömtåligt och varsamt på dem med bara glas och prydnadsföremål i.

För en flyttfirma som håller till i Stockholm är det en enkel match att flytta

Du som har ett jobb att gå till varje dag vet säkert med dig att det går lättare och lättare att göra de uppgifter du mer eller mindre tar hand om dagligen. Om du gör något väldigt sällan är det däremot mycket svårare att minnas hur man gör. Det sitter liksom inte i ryggmärgen. För en som jobbar på en flyttfirma är det samma sak. Det sitter i ryggmärgen för de gör det dagarna i ända.

Det innebär att du som anlitar en flyttfirma som har några år på nacken kan vara trygg och lugn i att de vet vad de gör. Att det hela går oerhört enkelt och smidigt tillväga, utan att du behöver göra något mer än att förflytta dig till själva platsen dit allt ska. Du kommer att märka att det kommer gå så mycket fortare än du trodde var möjligt.

Hitta rätt flyttfirma för dig på https://www.sodermalms-express.se/.

Framtiden för tunga lyft – modern teknologi och automatisering

13 Aug 2023

Tunga lyft är inget för amatörer. Det förstår man när man läser om hur avancerad teknologi används för att förändra arbetsplatser där tunga lyft förekommer.

Tunga lyft är en självklar del av många arbetsmiljöer. Men är det verkligen helt nödvändigt att alla tunga lyft utförs av människor? Inte alls. I dag tar automatiserade system över mer och mer av de tunga lyft som förr slet på arbetares kroppar på lager och i verkstäder. Den snabba teknologiska utvecklingen vi ännu bara sett starten på har potential att revolutionera svenska arbetsplatser vad gäller tunga lyft.

Till exempel är artificiella exoskelett en spännande teknologi som kan underlätta arbetet för den som ska utföra tunga lyft och minska risken för eventuella skador. Ett artificiellt exoskelett kan beskrivas som en typ av dräkt som är tänkt att skydda kroppen och till och med göra den starkare. Detta är ännu inte något man vanligen ser på svenska arbetsplatser, men det är fullt möjligt att de kommer att användas i framtiden.

Tunga lyft bör utföras av proffs och/eller robotar

I framtiden kommer vi sannolikt se ny teknologi användas på flera olika sätt. Användning av robotar och automatisering kan effektivisera och öka säkerheten för arbeten med tunga lyft. VR-teknik kan användas för att simulera tunga lyft och träna arbetare i en virtuell miljö. Sensorer och AI kan användas för att övervaka och förutsäga belastningen på kroppen vid tunga lyft. Detta kan förebygga skador.

Så vad säger allt detta dig som inte arbetar med tunga lyft, men som behöver ha ett tungt lyft utfört? Att du sannolikt inte ska göra det själv, utan istället anlita en professionell aktör med god erfarenhet av dessa typer av arbetsuppgifter. Om företag inom lyft och hantering av tungt gods kommer använda så här avancerade teknologier för att utföra sina uppdrag, säger det sig självt att du som amatör inte ska ge dig in i de tunga lyftens värld. Lämna över arbetet till ett proffs.

Magasinering i Täby – smidigt när man ska renovera villan

3 Aug 2023

Ska ni totalrenovera villan i Täby och behöver tömma den på prylar? Ta hjälp av en flyttfirma som även erbjuder magasinering. Här är några användbara tips.

Det blir mycket enklare att renovera villan om man först tömmer den på prylar och möbler. Vissa saker kan man säkert förvara i garaget, men mycket behöver förvaras i ett tempererat förråd. Smidigast är därför att ta hjälp av en flyttfirma som även erbjuder magasinering. Då slipper man själv ordna med transport, och det går snabbt att tömma villan.

Det finns några saker som kan vara bra att tänka på när man magasinerar bohag. Eftersom man betalar för den yta som bohaget tar upp i magasinet gäller det att packa smart. Det bästa är att använda flyttkartonger av bra kvalitet eftersom de går att stapla på varandra. På så vis nyttjar man förrådet även på höjden.

Så mycket kostar magasinering i Täby

Hur mycket en flytt med magasinering i Täby kostar beror på bohagets storlek och om man även vill ha hjälp med att packa och skruva isär möbler. Men också den sträcka som bohaget ska transporteras påverkar priset. Ibland kan priserna även variera mellan olika flyttfirmor, och det kan löna sig att ta in prisuppgifter från flera firmor.

Fukt är bohagets värsta fiende, och både kläder, dokument och möbler kan ta skada om de förvaras i ett ouppvärmt förråd. Fråga därför om magasinet är uppvärmt men också om det har bra inbrottsskydd. Helst ska det ha larm och vara kameraövervakat.

Tunga lyft blir lätta med rätt utrustning

29 Jul 2023

Vissa saker är så stora och otympliga att man väljer att låta dem stå kvar när man flyttar. Men om de är riktigt värdefulla går det att boka tunga lyft.

I äldre hem fanns gedigna klädskåp av ek som inte var till för att flyttas. När man bosatte sig i lägenheten var det med avsikten att bo där resten av sitt liv. Flyglar, otympliga soffor och tunga skrivbord av massiv ek gav elegans och ståndsmässighet åt bostaden.

Slutligen blev det ändå dags för den äldre generationen att flytta till något mer bekvämt. Då blev möblerna stående utan att man visste vad man skulle göra med dem. Antikhandlare och auktionsfirmor kom på besök men många drog sig för att köpa de tunga möblerna.

När man har rätt utrustning för tunga lyft går det nästan alltid att hitta en lösning

Tunga möbler byggdes ofta på plats. De var välbyggda och man använde skruv och plugg för att sammanfoga dem. I bästa fall kan därför en skicklig möbelsnickare montera ner möblerna igen. Men det enklaste brukar vara att kontakta ett certifierat företag som arbetar med tunga lyft.

Även om bärselar fortfarande används i viss utsträckning finns det många moderna maskiner och verktyg som gör tunga lyft lätta. Låt därför inte tung inredning stoppa dig från att skapa den miljö som du vill ha. Första steget mot en flytt ligger i att fylla i flyttföretagets kontaktformulär. Efter att de har tagit en titt på lokalen och flyttobjektet kommer du att få en offert.

Hitta rätt flytthjälp på https://www.tunggruppen.se/.

Dags att flytta igen?

22 Jun 2023

Vissa människor flyttar sällan medan andra är vana vid att byta bostad regelbundet. Detta är ganska vanligt i större städer. Trots att man kan utveckla en viss rutin är det inte alltid en upplyftande process. En pålitlig flyttfirma kan underlätta.

I dagens samhälle, där bostadsmarknaden är ganska kaotisk och det råder en viss brist på bostäder, är det vanligt att människor är flexibla när det kommer till boende. Lyckligtvis får de flesta förr eller senare möjlighet att hitta en bostad med förstahandskontrakt eller att köpa en lägenhet eller ett hus. När det senare inträffar blir glädjen ofta stor.

Att byta bostad handlar oftast om att gå från en mindre yta till en större. Till en början kan det verka tomt, men det är inget att oroa sig för - ägodelar har en förmåga att föröka sig på ett otroligt sätt. Snart har man lika trångt som tidigare!

Undvik krånglet och behåll det roliga

Det finns ingen anledning att plåga sig själv genom att stressa och bära tunga saker. En flytt innebär att en mängd olika uppgifter måste utföras. Vissa är digitala, medan andra är mycket fysiska. Det finns även saker som måste hanteras mentalt, som att planera det nya boendet och göra sig av med onödiga prylar.

Flyttfirma TBA Transporter tar hand om själva flytten. De har erfarenheten och de rätta förutsättningarna för att göra det på bästa sätt. De har kollektivavtal, hanterar miljön på ett ansvarsfullt sätt och har tillstånd från Transportstyrelsen. Du väljer vad du behöver hjälp med, ni kommer överens och sedan tar de hand om flytten. Du slipper bära tunga saker och göra många resor. Perfektion!

Flyttfirma för all flytt i Stockholm

18 Jun 2023

Tungt, stressigt, riskfyllt, tidskrävande och slitigt. Det är anledningen till att många väljer att anlita en flyttfirma för alla typer av uppdrag i Stockholm.

Om du precis har flyttat så kanske det känns förfärande att tänka att de som arbetar på en flyttfirma kan utföra precis sådana flyttar fem dagar i veckan. Det kan vara förvånande att fundera över hur personalens kroppar orkar med en sådan tyngd flera dagar i veckan. Och att man även orkar med den stress och tidspress som en flytt kan innebära.

Men för en flyttfirma i Stockholm så är detta inga konstigheter. Man har allt vad som krävs i utrustning och kunskap för att kunna utföra även de tyngsta lyften på ett ergonomiskt korrekt sätt. Och det är inte heller varje dag i veckan som flytt av hela bohag sker mellan två adresser i samma stad.

Meny hos en flyttfirma

När du tänker på en flyttfirma i Stockholm så är det kanske en firma som flyttar privatpersoners bohag som du tänker på. Men inom området finns det många olika typer av flyttuppdrag och andra tjänster som går att få gjorda. Allt beror på vad du behöver hjälp med och vilka tjänster firman har beslutat sig för att erbjuda sina kunder.

Det kan vara en utlandsflytt som behöver organiseras, eller så handlar det bara om att flytta något tungt inom samma hus eller lokal. Kanske behövs en tillfällig lagring eller en flyttstädning. Vissa flyttfirmor kan även hjälpa till med att emballera och förpacka det som därefter ska förflyttas.

Inga tunga lyft utanför gymmet

26 Jan 2023

Du kan ägna dig åt tunga lyft i gymsalen, men när det är skarpt läge finns det ingen anledning att chansa. Beställ flytthjälp för att bära de värsta möblerna.

Det är en sak att stå och lyfta vikter på gymmet med full kontroll över vikterna. Tunga lyft i samband med exempelvis en flytt är någonting helt annat. Då har du en enorm press på dig att du måste klara av att bära det som du bestämmer dig för att lyfta med din kropp.

En skivstång kan åka i golvet utan problem om den visar sig vara för tung, likaså ett par hantlar. Men det är inte lika bra om samma sak sker om du lyfter, låt säga, ett vitrinskåp som vägde mer än vad du trodde. För du får nämligen i regel enbart en chans. Tappar du objektet i marken får du inget andra försök.

Tunga lyft – släpp stoltheten

Just när det handlar om att flytta, och i synnerhet om att flytta tunga och värdefulla möbler eller andra objekt, kan det därför vara klokt att be om hjälp. Att förlita sig på en flyttfirma för tunga lyft snarare än sin egen styrka kan vara skillnaden mellan en smidig flytt som går enligt plan – och ett fiasko.

Så avslutningsvis ska du få ett sammanfattande tips. Håll dina tunga lyft till styrketräningen på gymmet. Det är en trygg miljö att träna dina muskler i och du kan jobba med förutsägbara resultat. Men när det verkligen gäller – då gör du bäst i att släppa stolthet och prestige.

Kräver din flytt kunskap inom tunghantering?

30 Dec 2022

Det är skillnad på flyttar och på flyttar och detta gäller inte minst om man ser till vilka saker som måste bäras. I många fall så äger nämligen en person som står inför en flytt något som kräver det där lilla extra och som man inte kan bära på egen hand. Detta lilla extra kan vara en flygel, det kan vara ett kassaskåp eller någon större skulptur man haft stående i trädgården. Vid dessa flyttar så är vikten av att välja rätt flyttfirma extremt viktig och rådet vi kan ge för att hitta en sådan är att aktivt söka efter tunghantering.

För; det är just tunghantering som en sådan flytt handlar om och det är inte alla flyttfirmor som har kunskapen, som har erfarenheten och som har – framförallt – maskinerna som krävs. Det är inte säkert att den flyttfirma du anlitar för tunghantering klarar av att med manskraft bära exempelvis ett kassaskåp – hur du bor är också avgörande i detta – utan där de måste se till att använda exempelvis en kran för att ta ditt kassaskåp på utsidan av huskroppen.

Således så måste det finnas en fordonspark inom företaget och finns det ingen kran så bör det åtminstone finnas truckar, det bör finnas liftar och finns det inte sådana – ja, då bör man också vända sig till ett annat företag inom tunghantering. Som man kan förstå av tunghantering så är säkerheten viktigast och det är också av den anledningen som vi inte nog kan poängtera vikten av att det finns en fordonspark i företaget.

Många tar lätt på tunghantering

Vi menar nämligen att många flyttfirmor tar lite för lätt på tunghantering och erbjuder tjänsten utan att riktigt ha torrt på fötterna. Man säger sig klara av att förflytta ett kassaskåp, man säger sig kunna transportera en värmepump och man säger sig kunna åta en flytt av ett piano – men i själva verket så saknar man både erfarenhet, kunskap och de maskiner som ofta krävs. Genom detta så äventyrar man omgivningen, sig själva och den sak – sekundärt i jämförelse – som ska förflyttas.

Om du någon gång behöver flytta något tungt så har du också ett ansvar i att på egen hand forska lite kring vilka företag i staden där du bor som verkligen är kunniga inom tunghantering. Se över detaljer som nämnda maskinpark, hör med tidigare kunder och träffa företaget innan du skriver kontraktet.

Som ytterligare ett tips så kan vi nämna att en seriös firma inom tunghantering alltid gör ett besök hos dig innan; ett besök där man mäter, väger, ser över lösningar och lägger en grund för det kommande projektet. Det här besöket brukar ofta vara helt kostnadsfritt och det är absolut nödvändigt att det genomförs. För att boka ett besök så kan gå in på tunghantering.nu.

Hur lång tid tar en kontorsflytt i Stockholm

17 Dec 2022

Om man ska genomföra en kontorsflytt så innebär detta att man ska flytta från en lokal till en annan och till detta brukar man allt som oftast anlita en firma. Det kan fungera med en vanlig flyttfirma men om man även tänker på de teknologiska och ofta dyrbara saker som finns på ett kontor så brukar en firma specialiserad på just kontorsflytt vara att föredra – och det finns sådana också och främst då i större städer i Sverige som Stockholm, Malmö eller Göteborg där en helt annan marknad öppnat sig. För det är nämligen så att man i exempelvis Stockholm – i och med införandet av Rut-bidraget – såg hur det plötsligt dök upp mängder av företag som sysslar med flyttar och annat och detta medförde att några företag såg det som en absolut nödvändighet att hitta en egen nisch och ett sätt att sticka ut och därmed var just kontorsflytt ett av dessa områden.

Genom att hitta just denna speciella del av flyttar som ändå en kontorsflytt är så lyckades man dels få fler jobb och dels såg man även till att täcka ett stort behov i främst då Stockholm som ju är en stad med många företag. Genom att utbilda sin personal i hur man på bästa sätt handskas med olika teknologiska saker som exempelvis datorer så kunde en firma inriktat på kontorsflytt helt enkelt erbjuda unika tjänster som i slutändan genererade fler jobb. I Stockholm kan en flyttfirma som sysslar enbart med kontorsflytt få lika många jobb – om inte fler – än vad en vanlig flyttfirma i en mindre stad i Sverige får.

Det gäller dock att man sköter sig om man sysslar med kontorsflytt i Stockholm – detta då konkurrensen numera är så pass stor att minsta misstag kan leda till att man helt försvinner från marknaden. För företag som sköter sig är detta dock ett lyft – för det är inom kontorsflytt som i andra branscher att endast de bästa överlever och att sämre eller oseriösa aktörer försvinner. En av de absolut främsta anledningarna till att man ska anlita ett företag för sin kontorsflytt – utöver vanan att handskas med teknik på bästa sätt – är tiden. I Stockholm – och i andra städer också för den delen – vill man ju som företagare att en flytt ska gå så fort som möjligt och helst utan att det stör sina anställda.

Därför brukar man genomföra sin kontorsflytt under en helg eller under kvällstid – beroende på hur stort kontor man har – och för detta får man betala lite extra. Något som ju är naturligt då firman man anlitat för sin kontorsflytt även de har anställda som i sin tur måste arbeta på lite obekväma tider och därmed också naturligtvis ska ha lite extra betalt. Bor man i Stockholm så kan man dock försöka pressa priserna lite genom att använda den rådande konkurrensen vi talade om innan men här gäller det dock att vara lite försiktig – billigast är inte alltid bäst. Något som gäller såväl vid en kontorsflytt i Stockholm som vid en brunnsborrning i Gällivare. Det är ofta bättre att betala lite extra för ett bra jobb.

Boka hemstädning i Stockholm

20 Sep 2022

Vad innebär hemstädning i Stockholm? Är det fasta moment eller kan du själv bestämma vilken typ av städning som du önskar dig? Här kommer tips inom området.

Att hemstädning i Stockholm betyder städning av ett hem i Stockholm, ja, det går säkert att räkna ut. Men ändå är det många som känner sig osäkra på vad det innebär. Något som egentligen inte är så viktigt. För när man bestämt sig för att man vill få sitt hem städat så börjar men alltid med ett hembesök av städbolaget.

Men innan det sker så är det två saker som man bör göra. Man ska förstås fundera igenom vad man vill ha städat och hur ofta. Därefter är det viktigt att leta upp rätt städbolag. Det kan man göra antingen genom tips från någon man känner, som är nöjd med sin städfirma. Eller så kontaktar man kanske två eller tre olika, för att ta offerter och ett samtal.

Rätt hemstädning i Stockholm

När man går in på hemsidan hos ett företag som arbetar med hemstädning i Stockholm, så går det att hitta all möjlig information. Men för att boka rätt städning så är det viktigt att ta ett samtal. Eller boka ett besök i hemmet. På det viset kan man få en korrekt uppgift på vad de kan utföra och hur mycket det kommer kosta.

Det vanligaste är att alla ytor torkas av vid varje tillfälle. Men kanske vill man även lägga till något extra varje gång, eller återkommande då och då.

Flyttfirma på Gotland för dig som fattat fel

4 Aug 2022

Flyttfirma hjälper dig som tänkt fel och flyttat till Gotland av misstag. Det kan hända även den bäste. Melodifestival och medeltidsfestival, låter ju likadant.

Du hade laddat för schlager och paljett året runt. Men allt du fick var får, raukar och vevliror. Det är bara att erkänna misstaget. Du förväxlade melodifestivalen med medeltidsfestivalen. Lika bra att strunta i att packa upp flyttkartongerna. Kalla tillbaka flyttfirman. Gotland är ingenting för dig.

Men var inte ledsen. Större misstag har gjorts i världshistorien. Men bjud på din miss, många människor kommer tycka det är otroligt avväpnande och skojigt att få höra historien om när du trodde du skulle flytta till Mellos förlovade ö, och istället hamnade mitt bland en helt annan typ av gycklare.

Lätt för en flyttfirma att flytta samma saker två gånger

Om du låter bli att packa upp kartongerna kommer din flyttfirma dessutom få ett lättare jobb åt andra hållet. Allt blir enklare när man gör det andra gången, och det gäller även att stuva kartonger i en flyttbil. Dessutom kan flytten från ön bli lite billigare än när du flyttade dit. I alla fall om du köpte till tjänsten att packa ned allting i lådor när du lämnade Nässjö.

Nu behöver du inte betala för packet. Bara för flytten. Och så kanske depositionsavgiften för lägenheten också, om du hade avtalat med din hyresvärd om en sådan. Eller tre månaders uppsägning av hyreskontraktet. Men det är detaljer i sammanhanget. Huvudsaken är att du slipper höra en enda vevlira till, när allt du ville ha var Linda Bengtzing.

Effektiv hjälp av flyttfirma på Lidingö

22 Jul 2022

När du ska byta bostad är det värdefullt att använda tiden effektivt. En flyttfirma på Lidingö ger dig professionell hjälp med att transportera möbler säkert.

Dina kompisar skulle kunna hjälpa dig, men det är svårt att transportera allt på en gång. Det krävs att folk tar ledigt, att de inte får förhinder i sista stund och att det är hyfsat bra väder på flyttdagen. Det blir i alla fall inte effektivt, och det är jobbigt att hyra flera släp. En flyttfirma på Lidingö får in allt på en gång i en bil som är avsedd för att transportera möblerna.

Den som är yrkesverksam i flyttbranschen har en stor rutin och kan arbeta snabbt. Du kan lita på att dina möbler är väl omhändertagna av en flyttfirma som har alla redskap och bärselar som behövs. Bilen är täckt, så även om du har lite otur med vädret, går flytten bra ändå.

Flyttfirma som hjälpreda

Har du svårt att packa allt ditt bohag själv, kan flyttfirman hjälpa dig med att skaffa kartonger och sköta packningen. En flyttfirma brukar ha flera tilläggstjänster som man kan beställa, och det är många som utnyttjar den chansen. Om man är äldre eller inte så rörlig är det värdefullt att få någon stark kraft till hjälp.

I många fall kan man också hyra ett magasin för möbler som man vill behålla men inte får plats för i den nya bostaden. Kolla med en flyttfirma på Lidingö vad de har att erbjuda. Sådana magasin är låsta, uppvärmda och försäkrade.

Flexibel och prisvärd flyttfirma i Vasastan

20 Jul 2022

Har du fått drömlägenheten men drabbats av flyttstress? Varför inte ta hjälp av en flexibel och prisvärd flyttfirma i Vasastan som även kan sköta packningen.

Att flytta till en ny bostad är roligt, men själva flytten blir ofta stressig. Särskilt om allt ska rulla på som vanligt med arbete och familj. Därför är det nästan ett måste att ta hjälp av en flyttfirma. Då du kan använda dig av rutavdraget behöver det heller inte bli särskilt kostsamt.

Fördelen med att ta hjälp av en flyttfirma är att du slipper att själv ordna med flyttkartonger. De flesta flyttfirmor lånar ut kartonger och levererar dem till dörren. Det sparar så klart en massa tid och är väldigt bekvämt. Men du kan också få hjälp med att packa. Vissa flyttfirmor kan till och med hjälpa till med att packa upp på den nya adressen.

Be din flyttfirma om en specificerad offert

Priserna på olika flyttjänster kan variera mellan olika flyttfirmor i Vasastan och det kan därför löna sig att jämföra priser. Men innan du kontaktar olika flyttfirmor kan det vara smart att fundera över vilka moment i flytten som du vill överlåta till flyttfirman. Be sedan att få en specificerad offert.

Då ser du hur mycket de olika flyttjänsterna kostar och kan enkelt välja bort sådant som känns onödigt. Men du kan inte bara gå efter priset när du väljer flyttfirma. Det måste också vara en seriös aktör som är pålitlig. Därför ska du alltid be om referenser från tidigare kunder innan du bokar en flyttfirma. Hör av dig till en flyttfirma här: flyttfirmavasastan.se

Ta hjälp av en flyttfirma i Huddinge

15 Jul 2022

Flyttfirma Huddinge är orden som kan leda dig till den rätta hemsidan. Där finner du all information du behöver när det gäller flytt i och omkring Huddinge.

Det är mycket som ska klaras av i samband med en flytt. Anlitar du en flyttfirma kommer det vara åtskilligt med bekymmer som lättar från din axlar. En del flyttfirmor har till och med flyttkartonger med sig, så inte ens det behöver du fundera på. Du har förmodligen tillräckligt att tänka på ändå.

Har du många tunga möbler som går att plocka isär kan det vara ett alternativ att göra det innan flytten. Det är dock inte nödvändigt. Vill du ha hjälp med att skruva ihop nya möbler i ditt nya hem? Inga problem. Sådana extratjänster kan en flyttfirma i Huddinge hjälpa dig med.

En flyttfirma i Huddinge står alltid till din tjänst

Det är lätt att få flytthjälp i Huddinge om man bara är ute i god tid. Fundera några varv på vad det är du egentligen vill ha hjälp med. Är det bara själva körningen av dina prylar från punkt A till punkt B? Eller vill du kanske ha ytterligare service i samband med att din flytt går av stapeln?

En flyttfirma i Huddinge kan ge dig service och hjälp i form av att planera hela flytten. De hjälper dig med att packa ner allt i kartonger. Sedan ser de till att allt kommer till din nya destination och därefter packar de upp allt ur kartongerna igen.

Flyttfirma på Södermalm som även kan sköta flyttstädningen

17 Feb 2022

En flytt på Södermalm behöver inte alls vara stressig och jobbig, bara man överlåter den till rätt flyttfirma. Detta eftersom vissa flyttfirmor kan sköta både packning och flyttstädning.

En flytt behöver inte vara särskilt jobbig, bara man tar hjälp av en pålitlig och trygg flyttfirma. Idag kan man ofta även få hjälp av flyttfirman med både packning och uppackning. Det finns till och med de flyttfirmor som erbjuder flyttstädning. Det innebär att man egentligen kan få hjälp med precis allt som flytten innefattar. Men det är viktigt att man anlitar en seriös flyttfirma som har ordentliga försäkringar som täcker eventuella skador på bohaget. Vill man även ha hjälp med flyttstädningen ska flyttfirman också lämna garanti på städningen, ifall hyresvärden eller de som övertar bostaden skulle ha någon anmärkning.

Boka flyttfirman i god tid

För den som vill ha flytthjälp på Södermalm gäller det att vara ute i god tid. I alla fall om man ska ha en chans att boka någon av de mer pålitliga och professionella flyttfirmorna. Men innan man kontaktar en flyttfirma kan det vara bra att fundera över vilka moment i flytten som man vill ha hjälp med. Vill man att flyttfirman ska sköta hela flytten, inklusive flyttstädningen, eller kanske bara vissa delar? Be att få en specificerad offert så att man enkelt kan se hur mycket de olika flyttjänsterna kostar. Då priserna kan variera mellan olika flyttfirmor kan det även vara en god idé att ta in offerter från mer än ett företag.

← Äldre inlägg

Obs! Framtidsresor AB har gått i konkurs.