Magasinering i Täby – smidigt när man ska renovera villan

Ska ni totalrenovera villan i Täby och behöver tömma den på prylar? Ta hjälp av en flyttfirma som även erbjuder magasinering. Här är några användbara tips.

Det blir mycket enklare att renovera villan om man först tömmer den på prylar och möbler. Vissa saker kan man säkert förvara i garaget, men mycket behöver förvaras i ett tempererat förråd. Smidigast är därför att ta hjälp av en flyttfirma som även erbjuder magasinering. Då slipper man själv ordna med transport, och det går snabbt att tömma villan.

Det finns några saker som kan vara bra att tänka på när man magasinerar bohag. Eftersom man betalar för den yta som bohaget tar upp i magasinet gäller det att packa smart. Det bästa är att använda flyttkartonger av bra kvalitet eftersom de går att stapla på varandra. På så vis nyttjar man förrådet även på höjden.

Så mycket kostar magasinering i Täby

Hur mycket en flytt med magasinering i Täby kostar beror på bohagets storlek och om man även vill ha hjälp med att packa och skruva isär möbler. Men också den sträcka som bohaget ska transporteras påverkar priset. Ibland kan priserna även variera mellan olika flyttfirmor, och det kan löna sig att ta in prisuppgifter från flera firmor.

Fukt är bohagets värsta fiende, och både kläder, dokument och möbler kan ta skada om de förvaras i ett ouppvärmt förråd. Fråga därför om magasinet är uppvärmt men också om det har bra inbrottsskydd. Helst ska det ha larm och vara kameraövervakat.

3 Aug 2023

Obs! Framtidsresor AB har gått i konkurs.