Vi har under åren etablerat oss på sju underbara platser i Karibien. Här finns något för alla. Vill du se mer under din semester rekommenderar vi vår Karibienkombo, då du spenderar din semester på två härliga Karibiska destinationer, halva resan på varje.


Vi startade på Isla de Margarita för mer än 20 år sedan och är en av de mest respekterade operatörerna på ön. Prisvärda Isla de Margarita erbjuder en mångfald som är svårt att överträffa i Karibien med fina stränder, bra mat, fantastisk shopping och kanske framför allt mycket att se och göra. Allt till priser man inte ser någon annanstans i Västindien. Den lilla fiskebyn Choroni har vuxit från att vara en liten weekendresort för de rika, till att bli ett genuint resmål med ett spännande utbud av mat, kultur och härliga stränder till en mycket låg prisnivå. Ögruppen Los Roques är Karibiens bäst bevarade hemlighet med enastående stränder, bra snorkling och dykning samt fiske i världsklass. Här får du koppla av på olika öar och atoller på dagarna och äta mysiga middagar på kvällen. Holländska Antillerna – Curacao och Aruba har ett spännande förflutet, intressant kultur och en plats där de flesta pratar eller förstår engelska. Öarna har många mindre stränder med klart och fint vatten. Våra färskaste nyheter är St vincent & Grenadinerna, trettiotvå klassiska vackra, vulkaniska öar, utspridda i Karibiska havet med Saint Vincent som den största och sist men inte minst – Kuba, ön för dig som vill uppleva sol, revolutionerande historia, kristallklart vatten och otaliga aktiviteter att fylla dagarna med. Här finner du fantastiska stränder, cigarrökande gummor, gamla 50-talsbilar och osande, heta latinorytmer.

 

-----------------------------------


-----------------------------------


Vad du än väljer bland våra resmål kommer du få en fantastisk semester. Krydda gärna resan med en utflykt till Sydamerikas fastland. Du kan även förlänga din Sydamerikaresa med härliga dagar i Karibien.

 

Läs gärna våra kataloger på nätet!

 

Sydamerika & Karibien


 

Kombinera i Sydamerika & Karibien


Sök

Paketresa

 

Nyheter

  • 2014-12-29
    Galapagos skatt
  • 2014-06-26
    FRAMTIDSRESOR flyttar
  • 2014-05-15
    Inkaleden – 2 för 1!
Fler nyheter » RSS »

Obs! Framtidsresor AB har gått i konkurs.