Rätt person på rätt flyttfirma

Vill du ha ett omväxlande arbete där du får se hela Stockholm och dessutom får röra på dig? Då kan det passa dig att söka ett jobb på en av Stockholms alla flyttfirmor redan idag. Lycka till.

Om du skulle vara sugen på att börja arbeta på en flyttfirma Stockholm så finns det flera kriterier som du bör uppfylla. Du bör ha god syn och bra hörsel samt ha en fysik som gör att du orkar jobba långa dagar med tunga lyft. Lyft som dessutom ofta ska ske gåendes baklänges nedför en trappa. Eller tio. Du bör även vara kommunikativ och trevlig mot kunder och kollegor. Det är ett samarbete som fungerar allra bäst om du förstår att du är en lagspelare. Och just det ja, det underlättar förstås om du bor i Stockholm eller dess omnejd. För det blir lite väl långt om du ska dagpendla från Göteborg varje dag.

Med olika utbud

Samma arbete kan se väldigt olika ut beroende på vilken flyttfirma du jobbar för. Dina arbetsuppgifter kan vara väldigt varierande. Vissa flyttfirmor flyttar bara kartonger och möbler från en bostad till en annan. Men det finns fler uppgifter som du kan få arbeta med. Du kan exempelvis få emballera och packa ner bohaget i kartonger. Det kommer troligen också inträffa att du får utföra extra tunga lyft, som pianon eller kassaskåp. På flyttfirmans meny kan det också finnas magasinering och lagring. Där kan du få turen att köra truck. Eller så arbetar du kanske med flyttstädning.

31 Mar 2021

Obs! Framtidsresor AB har gått i konkurs.