När du vill göra eventet speciellt

Har du också drömt om att få blenda in med jetsettarna på ett event i Cannes? Det är inte bara filmfestivalen i Cannes som delar ut filmpriset Guldpalmen, bland annat. Andra pris är Grand Prix, Prix du Jury och många fler. Det är här som filmstjärnorna alltid har samlat ända sedan 1946. Det var här som en ung Brigitte Bardot klädde av sig naken inför ett helt pressuppbåd. Det är hit som många kändisar väljer att komma på sin lediga tid. Kanske spelar de på kasinot på Pointe Croisette? Kanske bor de på hotellet Majestic eller på Carlton Inter-Continental eller på Martinez? De kanske shoppar på Rue d'Antibes? Men det är inte bara filmstjärnor som kommer hit. Det gör alla som vill känna hur det är att leva ett liv i lyx och flärd. Och detta är även platsen för flera konferenser och event.

Vilket slags event önskar du dig?

Vad önskar du dig när det kommer till att arrangera event? Genom att förlägga eventet utomlands, på en fin plats, kan du som leder ett företag, få till flera olika resultat. Om du märker att du behöver tighta till personalen och samtidigt bjuda på en upplevelse som alla sent ska glömma, är det ingen dum idé att förlägga eventet i Cannes. Kanske man inte bara vill att personalen ska festa dygnet runt när man är där några dagar, utan man kanske vill passa på att gå igenom viktiga punkter när hela personalen är samlad och kunna fokusera på det som man behöver ta upp med dem. Genom att flytta personalen till en plats som hjälper dem att enbart fokusera på jobbet.

Spela golf i Cannes

Hrä kan man verkligen göra det mesta, varför inte spela golf i Cannes. För en gångs skull är det nästan omöjligt att vädret lägger hinder för en skön golfrunda. Efter det kan man besöka någon av restaurangerna som ligger längs stranden och hamnen med flera småbåtar som ligger förtöjda längs den palmbströdda promenaden i centrala Cannes. Är man väldigt många kan man även arrangera konferenser i Festivalpalatset som också fungerar som kongresshall. Det är även hrä som du kan ta båten ut på Medelhavets blå vatten ut till någon av öarna Iles de Lérin eller Ile Saint-Honorat och besöka någon av öarnas muséer, kloster eller bra ta det lugnt på någon av öarnasa sandstränder. Ligga och sola går även alldeles utmärkt i Cannes. Där har du kilometervisa sandstrand som erbjuder gott om plats.

7 Mar 2019

Obs! Framtidsresor AB har gått i konkurs.