När det är dags att flytta

Det kan finnas många anledningar till att man ska byta bostad. Ofta är det en förändring i livet som göra att man behöver byta boende. Exempelvis att man ska bli sambo eller börja på ett nytt jobb.

Oavsett vad det är så innebär det inte alltför sällan att huvudet är fullt av tankar och måsten som alla behöver prioriteras. Flyttbestyren är bara en extra sak att lägga till i den redan fulla planeringskalender. För att allt ska löpa så stressfritt som möjligt är det en bra ide att sätta sig ner och planera händelseförloppet. Att skriva prioriteringslistor är bra, då det kan vara svårt att se vad som är viktigt när man befinner sig mitt i ett flyttkaos. Se vad som ska vidare med till nästa ställe och vad som ska till tippen. Kanske kan något säljas på blocket eller köras till ett magasin för senare behov. Redan när man vet sin nya adress och inflyttningsdatum kan man börja göra adressändringar och flytta internet och telefon.

När alla grejer ska flyttas

När flyttdatumet närmar sig gäller det att vara smart och tänka till. Hur gör man smidigast för att på ett minst tidskrävande sätt fixa klart hela flytten. En idé är att hitta en flyttfirma som tar hand om både transport och städning. På så sätt så kan man få ner priset då man beställer flera av företagets tjänster samt använda sig av RUT avdraget. Trettio procent av kostnaden dras då av och tänk på all tid som blir över för att göra roligare saker. Men var hittar man ett sådant företag? Enkelt, bor man exempelvis i Örebro söker man såklart på “Städfirma Örebro” och vips så dyker det upp ett förslag på skärmen.

Fortsätta vara kund hos städfirman.

Ibland bara klickar det. Den ena inhyrda tjänsten leder till den andra. Ett företag där man känner sig sedd och lyssnad på är ett företag man gärna använder gång på gång. Kanske man känner det direkt och bestämmer sig för att om företaget även packar och flyttar bohag, så tar man även den tjänsten. Det blir lyxigt och bra. Är flytten inom samma stad kanske det slutar med att man bokar hemstädning och kan komma hem till ett rent och väldoftande hem efter en veckas jobb. För att inte glömma alla fönster som man slipper putsa varje vår, istället är det bara att hänga upp de nyinköpta gardinerna. Läs mer om flyttstädning på denna hemsida: https://www.flyttstädningorebro.se

10 Aug 2020

Obs! Framtidsresor AB har gått i konkurs.