Flyttfirma på Gotland för dig som fattat fel

Flyttfirma hjälper dig som tänkt fel och flyttat till Gotland av misstag. Det kan hända även den bäste. Melodifestival och medeltidsfestival, låter ju likadant.

Du hade laddat för schlager och paljett året runt. Men allt du fick var får, raukar och vevliror. Det är bara att erkänna misstaget. Du förväxlade melodifestivalen med medeltidsfestivalen. Lika bra att strunta i att packa upp flyttkartongerna. Kalla tillbaka flyttfirman. Gotland är ingenting för dig.

Men var inte ledsen. Större misstag har gjorts i världshistorien. Men bjud på din miss, många människor kommer tycka det är otroligt avväpnande och skojigt att få höra historien om när du trodde du skulle flytta till Mellos förlovade ö, och istället hamnade mitt bland en helt annan typ av gycklare.

Lätt för en flyttfirma att flytta samma saker två gånger

Om du låter bli att packa upp kartongerna kommer din flyttfirma dessutom få ett lättare jobb åt andra hållet. Allt blir enklare när man gör det andra gången, och det gäller även att stuva kartonger i en flyttbil. Dessutom kan flytten från ön bli lite billigare än när du flyttade dit. I alla fall om du köpte till tjänsten att packa ned allting i lådor när du lämnade Nässjö.

Nu behöver du inte betala för packet. Bara för flytten. Och så kanske depositionsavgiften för lägenheten också, om du hade avtalat med din hyresvärd om en sådan. Eller tre månaders uppsägning av hyreskontraktet. Men det är detaljer i sammanhanget. Huvudsaken är att du slipper höra en enda vevlira till, när allt du ville ha var Linda Bengtzing.

4 Aug 2022

Obs! Framtidsresor AB har gått i konkurs.