Åk på en bussresa

Alla människor känner ibland att vardagen går i samma spår och man längtar bort. Det behöver inte vara långt eller länge, men lite miljöombyte är ju alltid skönt. Och ekonomin kanske inte tillåter en dyr och lång Thailandsresa. Och att träffa lite nya och trevliga människor kan också få en att få nya infallsvinklar på sina vardagliga problem och tankar. 

Ta bussen!

En bussresa är ganska underskattat. Man slipper köa på flygplatser och sitta inklämd i en flygstol i många timmar utan möjlighet att ta sig ut och röra på benen och få frisk luft. Och man ser ju inget annat än moln på hela resan. Ett trevligt alternativ är en bussresa. Man kan då göra en kort eller lång resa med flera spännande stopp på vägen.

Det är ett säkert sätt att resa och det är betydligt mer miljövänligt än en flygresa. Men framför allt är det väldigt avkopplande resa med buss och se naturen och sevärdheter fara förbi. Det är skönt att ta med en bra bok och läsa eller lyssna på musik. Eller bara njuta av känslan att vara på resande fot och få med sig en massa minnen.

Färdiga resekoncept

Ett bra tips är att ta en färdig bussresa. Det finns massor med olika resmål att välja på. Det finns något för alla intressen. För den kulturella kan man välja någon resa till en teaterföreställning eller utställning i en annan stad med övernattning. För den sport- och motionsintresserade kanske en fotbollsmatch eller ett motionslopp, i Sverige eller utomlands, kan vara något som är mer intressant. Varför inte göra en härlig skidresa till svenska fjällen eller Alperna.

Hyr buss till sällskap

Om man är ett större sällskap eller ett företag finns det möjlighet att hyra en hel buss. Det är populärt eftersom det är tryggt att samla alla i samma buss. Då kan man ostört prata och umgås med vänner och kollegor. Kanske tar man hela släkten på bröllop. Då blir resan en del av upplevelsen.

Företaget kan enkelt ta med hela personalen till konferensen och kan ha en del av programmet redan på bussen. Bland idrottsklubbar och andra föreningar är det skönt att ha alla samlade och all packning finns smidigt och enkelt i bussen. Ta chansen att gå igenom taktiken inför kommande turnering eller lopp i bussen när ingen utomstående hör. 

Läs mer om vilka möjligheter som finns och hur det går till här: www.hyrabussuppsala.se.

30 Jan 2019

Obs! Framtidsresor AB har gått i konkurs.