Kombinera mera
Är du en självständig vagabond som vill uppleva mycket på din semester? Då har vi satt ihop det perfekta programmet för dig. Vi erbjuder hela 19 olika resor att kombinera till din egen drömresa. Mixa och matcha hur du vill med härliga dagar i Karibien och spännande rundresor i Sydamerika. 

Resorna finns i fyra olika priskategorier: Karibien, Smaragd, Rubin och Diamant. Ju högre priskategori du väljer desto fler alternativ får du.

Läs vår Kombinera i Sydamerika och Karibienkatalog!Sedan 1990 har vi tagit med våra gäster på genuina rundresor och soliga semesterresor i Sydamerika och Karibien. När du reser med Framtidsresor kan du kombinera sol och bad med spännande möten och upplevelser till Sydamerikas bästa sevärdheter. Alltid till ett oslagbart pris! Få kan mäta sig med Framtidsresor vad det gäller erfarenhet och kunskap om Sydamerika. Vi har under årens lopp rest otaliga kilometer för att utveckla och förbättra vårt program i denna underbara och levande kontinent. Du som vill ha svensk guide med på resan se vårt ordinarie program med rundresor som Stora Sydamerikaresan, Perus höjdpunkter eller Topp 3 i Argentina. På våra sol- och badresor hjälper våra svensktalande färdledare dig att få en bra semester (under vintersäsongen) på Isla de Margarita, Choroni och stundtals på St Vincent & Grenadinerna.


Kombinera i Karibien
Vi har valt ut åtta olika destinationer att kombinera till din drömsemester i Karibien. Du väljer två härliga resmål och spenderar halva resan på varje, allt från regnskogsstränder och öde öar till populära turistorter och kryssning. Till Sydamerikas program kan du även lägga till extra dagar i Karibien, minimum tre nätter. Dessa går under Smaragdpriser med samma tillägg för öarna som i Kombinera Karibienprogrammet.


Kombinera i Sydamerika
Av våra tio olika rundresor, pusslar du ihop de resor du vill göra. Den högsta kategorin av Smaragd, Rubin och Diamant bestämmer resans pris. Reslängden är på 14 dagar/14 nätter. Stannar du färre antal dagar gäller samma utgångspris, stannar du fler än 14 dagar betalar du extra för varje dag utöver de 14 dagarna. Dock max 30 dagar.


Hotell
Priserna är räknande inklusive standardhotell som generellt är trestjärniga. Vi lägger vikten på att våra hotell skall ligga centralt, bekväma och rent och snyggt, men utan krav på lyx. Vissa resor har bättre hotell, på andra ingår enkla lodger som inte kan mätas i stjärnor. På www.framtidsresor.se finner du de standardhotell som ingår. Vill du uppgradera ditt boende till fyr- eller femstjärnigt, är du välkommen att kontakta oss då alla hotell har olika priser.


Flyg
Vi flyger till Sydamerika med stora, bekväma flygplan. Lufthansa eller Air France till Caracas där din Sydamerikaresa startar. Från Caracas flyger du sedan vidare enligt det schema du har bokat. Väl i Sydamerika använder vi oss av många olika flygbolag, beroende på vart du skall resa. LAN, Taca/Avianca, Aerolinas Argentinas, TAM och GOL är några av de vanligaste bolagen vi flyger med.


Stop-over
Ibland passar inte flygtiderna så du kan flyga direkt till din destination, då krävs en övernattning på hotell i Caracas. Vi har mångårig erfarenhet av Caracas, bra hotell, transfer och personal som hjälper till så att allt skall flyta på så smidigt som möjligt. Passa på att göra så mycket som möjligt av detta stop-over, Venezuela är ett av de intressantaste länderna i hela Sydamerika. Stop-over förekommer även i Ecuador och Brasilien. Som exempel brukar våra Argentina resor starta med en natt i Caracas.


Ändringsavgift
För att priset skall kunna hållas krävs att Framtidsresor lägger upp hela logistiken. Vill du ändå göra saker i en annan ordning, kommer Framtidsresor ta ut en ändringsavgift på 500:-/person + eventuell merkostnad. Vill du stanna kvar på destinationen på egen hand efter din rundresa går det bra mot en ändringskostnad 500:-/person och din transfer till flygplatsen utgår. Reseschemat är preliminärt och ordningen på de båda resorna kan komma att ändras. När du bokat får du ett nytt reseschema.


  PRISER

2 veckor – KARIBIEN från 16 990:- (exklusive ev tillägg för vissa destinationer)

 2 veckor – SMARAGD från 17 990:-

 2 veckor – RUBIN från 22 990:-

 2 veckor – DIAMANT från 27 990:-

EXTRA DAGAR 800:-/DAG

Högsäsonger: jul & nyår 12 dec – 5 jan + 4 000:-, avresor i augusti – 15 september 2000:-.
Påsk och karnevaltider + 2000:-.
Lokala skillnader kan förekomma.

 

Hittar du inte en avgång som passar dig? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Sök

Paketresa

 

Nyheter

  • 2014-12-29
    Galapagos skatt
  • 2014-06-26
    FRAMTIDSRESOR flyttar
  • 2014-05-15
    Inkaleden – 2 för 1!
Fler nyheter » RSS »

Obs! Framtidsresor AB har gått i konkurs.